Το SPORT DEPOT στη Θεσσαλονίκη: ένα τεράστιο κατάστημα – με μια τεράστια επιλογή αθλητικών ειδών από κορυφαίες μάρκες.

Προϊόντα από πάνω από 100 παγκόσμιες μάρκες σε μια έκταση 2.600 τ.μ. - έτσι μπορούμε να δώσουμε μία σύντομη περιγραφή του μεγαλύτερου καταστήματος αθλητικών ειδών της Βόρειας Ελλάδας. Το τεράστιο αυτό project στη Θεσσαλονίκη είναι το πρώτο κατάστημα SPORT DEPOT, μέλος της γιγαντιαίας ευρωπαϊκής αθλητικής αλυσίδας – SPORT2000 International, στην Ελλάδα.

Βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Limani Center, που είναι 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Η προσβάσιμη τοποθεσία, η πλούσια συλλογή προϊόντων και το μοντέρνο conceptual design του καταστήματος προσελκύουν εκατοντάδες πελάτες καθημερινά από τότε που άνοιξε το φθινόπωρο.

Το SPORT DEPOT τους περιμένει με χιλιάδες προτάσεις από δεκάδες brands, εκ των οποίων η adidas, Reebok, Nike, Puma, Under Armour, Vans, The North Face, Jack Wolfskin και Speedo.

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων και της έκτασης του πρώτου μας καταστήματος στην Ελλάδα, το σχεδιάσαμε βάσει ενός νέου concept. Οι ειδικές ζώνες – τομείς διαφορετικών αθλημάτων και brands, βοηθούν τους πελάτες να προσανατολιστούν και να κάνουν την κατάλληλη επιλογή.

Μάλιστα, τα προϊόντα είναι έτσι τοποθετημένα, ώστε αν οι πελάτες ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο, να μπορούν να το βρουν εύκολα.

Ενώ αν θέλουν να διαλέξουν το καταλληλότερο προϊόν από ειδική κατηγορία, αυτό αντίστοιχα δεν θα τους πάρει λίγο χρόνο.

Επιπλέον, πάντα μπορούν να βασίζονται στους συναδέλφους μας για σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές.

Τα παιδιά δεν δείχνουν πάντα υπομονή και κατανόηση, όταν η μαμά και ο μπαμπάς ψωνίζουν. Για αυτό δημιουργήσαμε έναν ειδικό παιδότοπο, όπου τα μικρά μπορούν να χαλαρώσουν με τις αγαπημένες τους ασχολίες.

Επιπρόσθετα, καθώς οι αγορές, εκτός από ευχάριστες, μπορεί να είναι και κουραστικές, προνοήσαμε, ώστε οι πελάτες μας να έχουν γωνιές ανάπαυσης.

Είμαστε χαρούμενοι πως, από το άνοιγμα του καταστήματος, οι περισσότεροι πελάτες φεύγουν ικανοποιημένοι που επέλεξαν την SPORT DEPOT, εκφράζοντας θετικές αξιολογήσεις.

Ως κορυφαία εταιρία στις πωλήσεις αθλητικών ειδών από παγκόσμια φημισμένα brands και ως μέλος της SPORT2000 International, η SPORT DEPOT ξεκίνησε online κατάστημα στην Ελλάδα πριν πάνω από δύο χρόνια. Η μέση αγορά έδειξε προτίμηση στα προϊόντα μας και έτσι αποφασίσαμε να ανοίξουμε και κατάστημα λιανικής πώλησης στην Θεσσσαλονίκη. Η SPORT DEPOT σχεδιάζει να επεκταθεί, ανοίγοντας περισσότερα καταστήματα στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.