Αποστολή

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

(Ρούχα και Παπούτσια)

1. Η κανονική προθεσμία παράδοσης σε κατοικημένο τόπο εντός της Ελλάδας είναι 1 έως 3 εργάσιμες μέρες, εκτός των περιπτώσεων όπου το προϊόν αναγράφεται στο site, ότι έχει προθεσμία παράδοσης 4 με 10 ημέρες. Κατά τη διάρκεια των εποχιακών εκπτώσεων και ξεπουλημάτων, δυσάρεστων μετεωρολογικών συνθηκών ή σε περίπτωση πολύ απομακρυσμένου τόπου προορισμού, ενδέχεται να υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση

2. Όλες οι αποστολές δρομολογούνται με τη Stantard υπηρεσία της Courier.

3. Σε περίπτωση καταχώρησης 2 ή περισσότερων παραγγελιών από τον ίδιο πελάτη, αυτές μπορούν να παραδοθούν μαζί με μία αποστολή, κατόπιν εγκαίρου αιτήματος του πελάτη στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο e-mail: [email protected]. Σε περίπτωση που η παραπάνω πολλαπλή καταχώρηση από τον ίδιο πελάτη, γίνει αντιληπτή από το τμήμα εξυπηρέτησης, τότε εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την ένωση. Σε περίπτωση που η παραγγελία του πελάτη αφορά από 2 προϊόντα και πάνω, ενδέχεται η παραγγελία να παραληφθεί σε 2 δύο ξεχωριστές αποστολές.

4.  Η προθεσμία παράδοσης των προϊόντων αρχίζει από τη στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας στο προσωπικό σας προφίλ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

5. Κόστος αποστολής του ταχυμεταφορέα:

5.1. ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ παρέχεται για ρούχα και παπούτσια, που έχει γίνει η παραγγελία τους από την www.sportdepot.gr και έχει αξία μεγαλύτερη των 40€

Είδος αποστολής

Τιμές

Αποστολή έως 3 kg

 5 ευρώ

Αποστολή άνω των 3 kg

ευρώ + 0,90 ευρώ/kg

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

5.2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ για αλτήρες , αξεσουάρ και όργανα γυμναστικής.

  • Για παραγγελίες που αφορούν πάγκους γυμναστικής, πολυόργανα, βάρη και μπάρες, τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει όγκου και βάρους του κάθε προϊόντος. Μόλις πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το κόστος των εξόδων αποστολής.
  • Πώς υπολογίζουμε το ογκομετρικό βάρος: πολλαπλασιάζονται οι διαστάσεις σε εκατοστά – μήκος, πλάτος, ύψος. Το γινόμενο διαιρείται σε 5000, για παράδειγμα:
    Κιβώτιο με διαστάσεις 60 εκ. х 50 εκ. х 40 εκ. = 24 κιλά ογκομετρικό βάρος.
  • Για τα μηχανήματα HOME FITNESS, δίνεται προσφορά μεταφορικών εξόδων ανάλογα με την περιοχή παράδοσης και την ογκομετρική διάσταση του προϊόντος που επιλέχθηκε. Η εξόφληση αυτών των προϊόντων πραγματοποιείται ΜΟΝΟ εκ των προτέρων είτε με πληρωμή online, είτε με τραπεζική κατάθεση.

5.3 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα για όργανα γυμναστικής για τις παρακάτω κατηγορίες:**

  • διάδρομοι γυμναστικής
  • εργομετρικά ποδήλατα
  • ελλειπτικά μηχανήματα

5.4 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για ποδήλατα εντός Θεσσαλονίκης.**

**Η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου όπου αυτό είναι εφικτό. Σε ορισμένες περιοχές δεν εξυπηρετείται η παράδοση κατ'οίκων. Η παραλαβή πραγματοποιείται από τη συνεργαζόμενη μεταφορική.

6. ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ έως 2 kg τα έξοδα αποστολής είναι 20€ αεροπορικώς και 10€ ακτοπλοϊκώς. Η αποστολή προς Κύπρο αφορά μόνο παραγγελίες που έχουν πληρωθεί είτε μέσω κάρτας από το site μας, είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης κατόπιν επικοινωνίας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τη γνωστοποίηση του τραπεζικού μας λογαριασμού (IBAN).
Σε περίπτωση που καταχωρήσατε την παραγγελία με αντικαταβολή, θα πρέπει να γίνει κατάθεση το ποσό των προϊόντων μαζί με τα έξοδα αποστολής που έχετε επιλέξει, ώστε να σταλεί η παραγγελία σας.
Σε περίπτωση που καταχωρήσατε την παραγγελία μέσω κάρτας από το site μας, τότε θα χρεωθείτε επιπλέον μόνο τα έξοδα αποστολής που έχετε επιλέξει για να σταλεί η παραγγελία σας, τα οποία μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή όταν παραλάβετε το δέμα σας.

Οι αποστολές προς Κύπρο δεν αφορούν όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής άνω των 2kg.

7. Η SPORT DEPOT HELLAS MON. IKE αποστέλλει τα δέματά της μέσω ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική.

8. Για τους όρους  ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, μπορείτε να διαβάζετε ΕΔΩ