We use cookies. You agree with that if you continue using our website. Read the Cookie policy.

Για τη Sport Depot

Είμαστε μια κορυφαία εταιρεία για την πώληση αθλητικού εξοπλισμού από αποδεδειγμένες παγκοσμίως γνωστές μάρκες, επίσημος εταίρος και μέρος του SPORT2000 International.

Σε εμάς θα βρείτε περισσότερες από 100 παγκοσμίως γνωστές μάρκες, πάνω από 30.000 αθλητικά είδη, διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές λύσεις, όπως αθλητικά είδη και υποδήματα, εξοπλισμό γυμναστικής, σκι και snowboards, εξοπλισμό βουνών, αξεσουάρ κολύμβησης, ποδοσφαιρικό εξοπλισμό, τένις, βόλεϊ, και πολλά άλλα.

Προσφέρουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία κορυφαίων εμπορικών Brands για αθλητικό εξοπλισμό, γρήγορη και καλή εξυπηρέτηση, κερδοφόρες προσφορές και εκστρατείες με εγγυημένες καλές τιμές. Κάθε εποχή παρουσιάζουμε καινοτόμα και αποκλειστικά προϊόντα για αθλήματα και καθημερινή ζωή. Έχουμε πάντα ενεργητικές ιδέες για αθλήματα και τον τρόπο ζωής σας, μια εντυπωσιακή ποικιλία αθλητικού εξοπλισμού και τις καλύτερες προσφορές για επώνυμα προϊόντα.

Το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη φέρει το όνομα SPORT DEPOT Mega Store, που σημαίνει ότι αποτελεί ένα χώρο με πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων, και μια μοναδική συλλογή από τις μεγαλύτερες μάρκες παγκοσμίως για κάθε αθλητική δραστηριότητα. Η SPORT DEPOT αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού γίγαντα της αθλητικής βιομηχανίας - SPORT 2000 International


Η SPORT DEPOT αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού γίγαντα της αθλητικής βιομηχανίας
SPORT 2000 International.

SPORT 2000 είναι μία από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές αθλητικές αλυσίδες πολλαπλών Brands με περισσότερα από 4.000 καταστήματα σε 25 χώρες και κύκλο εργασιών άνω των 5 δισεκατομμυρίων Ευρώ ανά έτος. Ο συνολικός χώρος λιανικής πώλησης της αλυσίδας ανέρχεται σε περισσότερα από 1 600 000 τετραγωνικά μέτρα.

Το χαρτοφυλάκιο SPORT 2000 περιλαμβάνει εμπορικά Brands, όπως τα adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics, Salomon, Wilson, Head, Fisher, Speedo και πολλά άλλα. Αποκλειστικές μάρκες, που αναπτύχθηκαν ειδικά από το SPORT 2000 είναι επίσης διαθέσιμες, τα οποία συμπληρώνουν την επιλογή των προϊόντων στις βασικές περιοχές: hardware - εξοπλισμός γυμναστικής και αθλητικά είδη, τουριστικά είδη, αθλητικά είδη και παπούτσια, Life Style ρούχα, συλλογικά αθλήματα. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της, ευρωπαϊκή ποιότητα και εξυπηρέτηση, πλήρως επηρεασμένη από τις τελευταίες τάσεις στο εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού.


Η μεγαλύτερη επιλογή των Premium Brands
Αν αγαπάτε την ποικιλία, τα ποιοτικά προϊόντα και τις παγκοσμίως γνωστές μάρκες, μπορούμε να σας προσφέρουμε όλους σε ένα μέρος. Κάτω από μια στέγη έχουμε συγκεντρώσει Brands όπως τα adidas, Reebok, Puma, Nike, Lotto, Champion, Jack Wolfskin, Helly Hansen, Lowa, Nordica, Speedo, Quiksilver, Roxy και πολλά άλλα γνωστά Famous Brands.


2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα προϊόντα
Όλα τα προϊόντα της SPORT DEPOT και www.sportdepot.gr έχουν 2 χρόνια εγγύηση (απαραίτητη η πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης). Εμείς εκτιμούμε τους πελάτες μας και θέλουμε να αισθανθείτε ασφαλείς όταν ψωνίζετε από εμάς. Εφόσον ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας ικανοποιήσουμε πλήρως, προσφέρουμε μια 2ετή εγγύηση για όλα τα προϊόντα.


Γνήσια προϊόντα με αποδεδειγμένη προέλευση
Αν αγαπάτε την ποιότητα και τα πρωτότυπα προϊόντα των παγκοσμίως γνωστών εμπορικών σημάτων, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Η SPORT DEPOT προσφέρει μόνο πρωτότυπα και αποδεδειγμένα προϊόντα. Όλα τα προϊόντα, που πωλούνται στο δίκτυο πωλήσεών μας, είναι άμεσες εισαγωγές από τους παραγωγούς ή προσφέρονται βάσει επίσημων συμβάσεων με τους εκπροσώπους των εμπορικών Brands για την Ελλάδα.


Νέα αποκλειστικά προϊόντα κάθε μήνα
Θέλετε να έχετε τα πιο πρόσφατα, αποκλειστικά ή τεχνολογικά προϊόντα; Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη νέα σεζόν. Μια μεγάλη ποικιλία αποδεδειγμένων προϊόντων με δοκιμασμένες μάρκες σας περιμένουν.


Δυνατότητα για 24 ώρες online παραγγελίες
Είμαστε στη διάθεσή σας και σας περιμένουμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 το χρόνο. Το site είναι εύκολο και βολικό στη χρήση - μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα, που προσφέρει η SPORT DEPOT, να βρείτε γρήγορα αυτό που χρειάζεστε και να το παραγγείλετε. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, γεγονός που διασφαλίζει την ασφαλή και γρήγορη εκτέλεση της παραγγελίας. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, η σελίδα μας διαθέτει επίσης μια έκδοση για κινητά με προσαρμοστικό σχεδιασμό, εύκολο στη χρήση σε οποιοδήποτε smartphone ή tablet. Χάρη σε αυτό, μπορείτε πάντα να ελέγχετε τις τρέχουσες προσφορές, να παραγγέλνετε απευθείας από το κινητό σας ή να προγραμματίζετε εκ των προτέρων την αγορά των προϊόντων μας. Η SPORT DEPOT διασφαλίζει, ότι κάθε πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που έχει παραγγείλει, σε περίπτωση επανεξέτασης ή αντικατάστασης. Διατηρούμε καλή εξυπηρέτηση και επιδιώκουμε την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη, όχι μόνο την πώληση αγαθών.


Γρήγορη και ασφαλής παράδοση
Επιλέγετε ... παραγγέλνετε ... και ... παίρνετε την παραγγελία. Γρήγορη, εύκολη και ασφαλής, εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες είναι ασφαλείς καθώς όλα τα προϊόντα στον site μας διατίθενται σε απόθεμα.


Προσφορές, Ξεπούλημα
Όλοι αγαπούν τις λέξεις ΕΚΠΤΩΣΗ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. Γι' αυτό έχουμε πάντα κάτι για όλους. Προωθητικά προϊόντα, εποχικό ξεπούλημα. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, με χαμηλές τιμές, που έχουν πάντα χώρο στην ντουλάπα σας.