1:1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΕΑ

Η Under Armour παρουσιάζει τον UA HOVR Mega 2 Clone με περισσότερο αφρό UA HOVR και μια τεχνολογία Adaptive Upper, νέα στο UA Running

Όσο λιγότερο, τόσο περισσότερο - μέχρι να δοκιμάσεις το UA HOVR - το απαράμιλλο σύστημα αντικραδασμικής προστασίας της Under Armour που κάνει τους δρομείς να θέλουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Το UA HOVR Mega 2 Clone, το νεότερο μέλος της οικογένειας παπουτσιών τρεξίματος UA HOVR, προσφέρει μέγιστη αντικραδασμική προστασία για απόλυτη άνεση. Με ύψος stack 32mm, το νέο UA HOVR Mega 2 Clone είναι για τον δρομέα που θέλει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία για την προπόνησή του.

ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ

Σχεδιασμένο για αίσθηση μηδενικής βαρύτητας και μεγάλη επιστροφή ενέργειας, το HOVR Mega 2 Clone διαθέτει ενδιάμεση σόλα HOVR και φαρδιά καλύμματα στη φτέρνα και στο μπροστινό μέρος του ποδιού για πιο βελούδινη αίσθηση. Η μετάβαση από την προσγείωση στην απογείωση των ποδιών είναι απίστευτα ομαλή με μια εκτεθειμένη εξωτερική σόλα από αφρό UA HOVR μέσω των ζωνών πίεσης στο μέσο και το μπροστινό μέρος του πέλματος, παρέχοντας μια μαλακή, σαν μαξιλάρι αίσθηση, αλλά άμεσα ανταποκρινόμενη διαδρομή. 

Ενσωματωμένος σε ένα δυναμικό Energy Web, ο αφρός UA HOVR έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τις κρούσεις και παρέχει ομαλή, σταθερή αίσθηση. στο σχεδιασμό του παπουτσιού, το HOVR Mega 2 Clone διαθέτει ενισχυμένο κολάρο στη φτέρνα που προστατεύει τον αχίλλειο από ερεθισμούς, ενισχυμένη γλώσσα, παχιά επίστρωση πέλματος και ένα άνω μέρος κατασκευασμένο ειδικά για να ανταποκρίνεται στις ανατομικές ανάγκες του δρομέα.

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CLONE ΑΝΩ ΜΕΡΟΥΣ

Αφού έκανε το ντεμπούτο του στα ποδοσφαιρικά παπούτσια UA, το UA HOVR™ Mega 2 Clone είναι το πρώτο παπούτσι τρεξίματος της Under Armour που προσφέρει εξατομικευμένη εφαρμογή 1:1 με τη νέα τεχνολογία UA Clone που λυγίζει και προσαρμόζεται στο πόδι σου καθώς κινείσαι κατά τη διάρκεια του βηματισμού. Αυτό το παπούτσι τρεξίματος είναι σαν να έχει φτιαχτεί για εσένα. Το επάνω μέρος UA Clone κλειδώνει και κεντράρει το πόδι σου πάνω από την αντικραδασμική προστασία UA HOVR™ για πιο ομαλό τρέξιμο και καλύτερη επιστροφή ενέργειας. Το μοναδικό υλικό του άνω μέρους UA Clone προσαρμόζεται στο σχήμα και τις κινήσεις του ποδιού σου για πιο ακριβή εφαρμογή. Βοηθά επίσης να διατηρείται το πόδι στο κέντρο, διασφαλίζοντας ότι θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο την μαλακή, ευαίσθητη αντικραδασμική προστασία UA HOVR™. Λιγότερη τριβή, περισσότερη άνεση - για κάθε δρομέα.   

Η υφασμάτινη δομή του άνω μέρους του UA Clone γίνεται ισχυρότερη όταν τεντώνεται, καθώς γίνεται πιο παχιά κάθετα προς την εφαρμοζόμενη δύναμη. Αυτό το εσωτερικό στρώμα εύκαμπτου, βοηθητικού υλικού προσαρμόζεται γύρω από το πόδι για ακριβή εφαρμογή σαν γάντι και αίσθηση που πραγματικά προσαρμοσμένη σε κάθε πόδι, ανεξαρτήτως είναι μεγέθους. Μια 3D διαμορφωμένη επένδυση κάλτσας από αφρό PU ανοιχτών κυψελών πάχους 6 mm που περιβάλλει το πόδι με ενισχυμένη άνεση στο πάτημα, επιτρέπει στον HOVR Mega 2 Clone να προσαρμόζεται τέλεια στο πόδι του δρομέα - όχι το αντίστροφο. Τα άνετα αλλά αποδοτικά παπούτσια τρεξίματος HOVR Mega 2 Clone είναι ιδανικά για τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων και προπόνηση υψηλών χιλιομέτρων.

ΤΡΕΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το HOVR Mega 2 Clone διαθέτει ενισχυμένη κατασκευή περιμετρικά και στον πυρήνα που προσφέρει βελτιωμένες ιδιότητες απορρόφησης και επιστροφής ενέργειας. Το πλαίσιο παρέχει δομή και επιτρέπει την ομαλή μετάβαση. Το καουτσούκ από άνθρακα στη φτέρνα της εξωτερικής σόλας επεκτείνει την ανθεκτικότητα στις ζώνες προσγείωσης με υψηλή πρόσκρουση και ο εκτεθειμένος αφρός στην εξωτερική σόλα εξασφαλίζει μια άνετη μετάβαση από τη φτέρνα στο δάχτυλο. 

Ένας εξωτερικός ρυθμιστής φτέρνας κλειδώνει τη φτέρνα και οδηγεί το πόδι στο πιο αποτελεσματικό πάτημα, προσθέτοντας στην αβίαστη και βελούδινη αίσθηση που προσφέρουν τα παπούτσια HOVR Mega 2 Clone. Το διογκωμένο καουτσούκ πλαισιώνει την εξωτερική σόλα στο μπροστινό μέρος του ποδιού για να μεγιστοποιήσει την αντικραδασμική προστασία με ελάχιστο βάρος.

7% ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ & 3% ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ

Αυτά τα παπούτσια προσαρμόζονται στο πόδι σου και σε προπονούν. Σύνδεσε τα παπούτσια με το UA MapMyRun™ για συμβουλές προπόνησης σε πραγματικό χρόνο με βάση το ρυθμό, το παλμό και τον βηματισμό σου. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας παρακολουθεί, αναλύει και αποθηκεύει λεπτομερείς μετρήσεις τρεξίματος για να ενημερώνει για τρόπους βελτίωσης της απόδοσης. Αυτό μπορεί πραγματικά να αποδώσει καρπούς. Το 2020, οι χρήστες του UA MapMyRun Form Coaching έτρεξαν 7% ταχύτερα και 3% πιο μακριά *.

Το UA HOVR Mega 2 Clone λανσάρεται παγκοσμίως τον Αύγουστο του 2021 και θα είναι διαθέσιμο στο UA.com, στα UA Brand Houses, στους λογαριασμούς Premium Run Specialty και σε επιλεγμένους λογαριασμούς Sporting Goods.  

*Αυτό το συμπέρασμα βασίζεται σε μια μελέτη του 2020 με 86.887 δρομείς που παρακολούθησαν τις διαδρομές με τα υποδήματα Under Armour Connected Footwear και είδαν μια συμβουλή Form Coaching μετά την προπόνηση μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 25ης Σεπτεμβρίου 2020. Τα δεδομένα τρεξίματος από αυτή την ομάδα (Form Coaching Users) συγκρίθηκαν με όλους τους δρομείς στην πλατφόρμα MapMyRun την ίδια χρονική περίοδο, με κριτήριο ελάχιστης απόστασης τα 1.600 μέτρα, την ελάχιστη απόσταση που απαιτείται για να λάβεις μια συμβουλή Form Coaching. Συγκρίνοντας αυτές τις δύο ομάδες, οι χρήστες του Form Coaching έτρεξαν 7% ταχύτερα και 3% πιο μακριά.