ATHENS BIKE FESTIVAL 2023 - Η ΠΙΟ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ATHENS BIKE FESTIVAL 2023, όπου η SPORT DEPOT HELLAS με χαρά έλαβε μέρος και είχε την ευκαιρία να αναδείξει την γκάμα των προϊόντων της, όσον αφορά το ποδήλατο, των 2 δημοφιλών brands:

 

 

Τα περίπτερά μας επισκέφθηκαν πάνω από 10000 επισκέπτες του Athens Bike Festival 2023 και να ενημερωθούν σχετικά με το αγαπημένο μέσο μετακίνησης και αναψυχής όλων μας, από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και την Κυριακή 2 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ παρουσιάσαμε τη συλλογή μας από ποδήλατα, κάνατε test… ride,  πήραμε μέρος σε workshops, αποκαλύψαμε αλλά και μάθαμε καινούρια μυστικά και tips για ό,τι αφορά το μέσο μετακίνησης της καρδιάς μας, και το κυριότερο από όλα γνωρίσαμε όλους εσάς που επισκεφθήκατε το φεστιβάλ και μοιραστήκαμε το πάθος μας για την ποδηλασία.

Οι προσδοκίες μας για το μέλλον είναι να αυξήσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου για τα ποδήλατα και να τονίσουμε την αρτιότητα και ποιότητα που ακολουθούν, όχι άδικα, την φήμη των διεθνώς αναγνωρισμένων brands μας, CROSS και OMEGA BIKES.

Με χαρά θα αναμένουμε το επόμενο Athens Bike Festival για να μεταδώσουμε και πάλι το μήνυμα της αγάπης για το ποδήλατο, αλλά και το περιβάλλον!