We use cookies. You agree with that if you continue using our website. Read the Cookie policy.

ΜΠΑΜ FC - ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟ PROJECT

Πριν από 7 μόλις μήνες έκανε το ντεμπούτο της η ομάδα της ΜΠΑΜ FC, το πιο τρελό όνειρο των YouTubers Χάρη Μηλιώνη, aka  @karpouzisfetas, και Χάρη Τάσσου, aka @madney. Ένα όνειρο που τελικά μοιράστηκαν χιλιάδες φίλαθλοι και μαζί τους η SPORT DEPOT, μαζί με την τιμή  να είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος διάθεσης των προϊόντων της ομάδας.

Μια ομάδα που ξεκίνησε κυριολεκτικά από το τίποτα, μια ομάδα που μέχρι πριν από έναν χρόνο ήταν μονάχα μια σκέψη η οποία περίμενε στωικά να γίνει πραγματικότητα.
Από τον περασμένο κιόλας μήνα, αυτή η ομάδα, η MΠΑΜ FC, με μόνο μια ήττα κατά την διάρκεια του Γ τοπικού πρωταθλήματος, ανέβηκε κατηγορία, ενώ μετά και από τον τελευταίο αγώνα, αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια στην κατηγορία της.

Μια ομάδα που μέχρι πριν ένα χρόνο δεν υπήρχε καν… Αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που μπορεί να είχε αγωνιστικά, αλλά και σε ένα περιβάλλον με εξαιρετικές ιδιαιτερότητες, γρήγορα θα διαπιστώσει, το φοβερό αυτό κατόρθωμα, που όμοιό του δεν μπορεί να συναντηθεί πουθενά - παρά μόνο στους ευσεβείς πόθους όλων των φιλάθλων, οι οποίοι ξεκινούν με τη φράση… “αν είχα δική μου ομάδα…”!

Οι Χάρης Μηλιώνης και Χάρης Τάσσος, μέσα από αυτή τη δοκιμασία, μας δίδαξαν δύο πολύ σημαντικά μαθήματα ανάμεσα σε άλλα: Πρώτον, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να κάνεις το πρώτο βήμα και δεύτερον ότι η επιμονή και όχι μόνο η σκληρή, αλλά και η μεθοδική δουλειά ανταμείβονται.
Η SPORT DEPOT HELLAS περήφανα θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει την ομάδα κι ελπίζει,  το όραμα των δύο YouTubers να είναι το εφαλτήριο για παρόμοιες ενέργειες, και  το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να συνεχίσει να προσελκύει νέα παιδιά σαν θεατές, αλλά και σαν αθλητές!

Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές, στην ΜΠΑΜ FC! Τώρα όλα τα προϊόντα της ΜΠΑΜ FC έως -30 %!