CHRISTMAS GIFT GUIDE - ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Είναι και πάλι αυτή η μαγική εποχή του χρόνου - γεμάτη ζεστασιά, άνεση, άρωμα κανέλας και όμορφες αναμνήσεις… Και ταυτόχρονα είναι και αυτή η εποχή του χρόνου που πάλι αναρωτιέσαι τί δώρο να πάρεις στους αγαπημένους σου.

Γονείς, φίλοι, παιδιά, ανίψια, βαφτιστήρια, σύντροφος… Την ίδια στιγμή όμως,  μεγαλώνει και ο χρόνος αλλά και τα χρήματα που πρέπει να ξοδέψεις.

Για να μη σπαταλήσεις λοιπόν ατελείωτες ώρες και χρήματα σε δώρα που δε θα χαρούν εκτίμησης, η SPORT DEPOT σου έχει ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό αγορών για αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες στα δικά σου πρόσωπα!

Έξυπνες και οικονομικές αγορές για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Δώρα για γυναίκες από 10€

Για τις γυναίκες της ζωής σου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πληθώρα προϊόντων, από εσώρουχα ή μπουστάκια και καπέλα  ή σκουφάκια που μπορείς να βρεις σε τιμές κάτω των 20€, ενώ αξεσουάρ όπως τσάντες και πορτοφόλια αποτελούν μια σίγουρη λύση για να προσφέρετε δώρα που θα συναντήσουν τις προσδοκίες όλων!

Αν πάλι σου το επιτρέπει το budget σου,  μπορείς να διαλέξεις κάτι που θα τη βοηθήσει στην καθημερινή άσκηση και μετακίνηση όπως ένα ποδήλατο!

Τέλος, αν επιθυμείς πιο mainstream επιλογές, έχουμε και πάλι τη λύση, μιας και μπορείς να βρεις ρούχα και παπούτσια από τις τελευταίες collections των πιο αγαπημένων brands, όπως NikeadidasUnder Armour, Reebok αλλά και outdoor ένδυσης και υπόδησης!

Δώρα για άνδρες κάτω από 20€ και όχι μόνο

Μοναδικά δώρα σε προσφορά μπορείς να βρεις και για το ανδρικό κοινό! Αν ψάχνεις κάτι οικονομικό μπορείς και για αυτή την περίσταση να επιλέξεις ανάμεσα σε εσώρουχα ή αξεσουάρ όπως τα καπέλα ή και τα σκουφάκια! Τα σακίδια για καθημερινή χρήση ή το γυμναστήριο επίσης αποτελούν μια πολύ καλή λύση για να βγείτε κερδισμένοι από αγάπη και…χρήματα αυτή τη χρονιά!

Αν θέλεις όμως να κλέψεις τις εντυπώσεις με ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο μπορείς και σε αυτή την περίπτωση να σκεφτείς τα ποδήλατα OMEGA που μπορείς να τα βρεις κατά την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων προσφορών με μειωμένη τιμή κατά 20% ή  30%!

Στην περίπτωση που το αγαπημένο σου πρόσωπο ζητήσει κάτι πιο συνηθισμένο από τον Άη Βασίλη, σε έχουμε καλυμμένο και σε αυτή την περίπτωση με ρούχα και παπούτσια

Δώρα για παιδιά

Και τέλος οι αγαπημένοι μας μικροί φίλοι που περιμένουν τον Άη Βασίλη όσο κανείς άλλος… Όλοι μας θυμόμαστε εκείνο το δώρο που μας έκανε περισσότερη εντύπωση και έχει μείνει σαν ανάμνηση. Για να δημιουργήσετε λοιπόν κι εσείς τις καλύτερες αναμνήσεις,  η SPORT DEPOT σας έχει ετοιμάσει μια λίστα με οικονομικές επιλογές όπως αξεσουάργάντια και τσάντες που ξεκινούν από 15€

Για τις λίστες επιθυμίας που περιέχουν ρούχα και παπούτσια, τα αγαπημένα brands των μικρών μας φίλων σας περιμένουν στο κατάστημά μας online  και Instore στο SPORT DEPOT Megastore, στο Limani Center!

Τέλος, αν θέλετε να εξασφαλίσετε μια θέση σε μελλοντικές ιστορίες, με το καλύτερο δώρο ever κάτω από το δέντρο των Χριστουγέννων, πρέπει να σκεφτείτε δώρα, όπως  ποδήλατα, πατίνια έλκηθρα κι άλλα παιχνίδια κι αξεσουάρ για αθλήματα που θα συνεπάρουν και τον πιο απαιτητικό μικρό μας φίλο!