Είσαι σωστά προετοιμασμένος για χαμηλές θερμοκρασίες;

Και τι καλύτερο από ένα τριήμερο στη φύση, όσο ο καιρός το επιτρέπει ακόμα, ή για τους λάτρεις του χιονιού, μια ολιγοήμερη απόδραση σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο.
Ό,τι κι αν επιλέξεις από τα δύο, ή ακόμα κι αν θέλεις να περιηγηθείς στους στολισμένους δρόμους μιας πόλης, χρειάζεσαι ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν ζεστό στις υπαίθριες εξορμήσεις κι αγορές!

Η SPORT DEPOT εξειδικευμένη στον outdoor εξοπλισμό σου προτείνει μερικά από τα δημοφιλέστερα brands και σε καλεί να τα γνωρίσεις καλύτερα!

 

HELLY HANSEN

Alive Since 1877.

H εταιρεία Helly Hansen ειδικεύεται σε ένδυση για δραστηριότητες σχετικές με θάλασσα, βουνό ή καθήκοντα εργοταξίου. Τα προϊόντα της προσφέρουν προστασία σε εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες, όταν πολλές φορές τίθεται θέμα επιβίωσης. Αυτό μαρτυρά και το μότο της εταιρείας εξάλλου - Alive Since 1877 - που μας κρατάει ζεστούς και ζωντανούς! Αγαπημένο brand των χειμερινών αθλητών που επιδίδονται στο ski ή το snowboard, αλλά και των ιστιοπλόων. Εξάλλου και ο Νορβηγός ιδρυτής της εταιρείας Helly Hansen, ήταν για πολλά χρόνια καπετάνιος πριν ξεκινήσει να παράγει μπουφάν βουτηγμένα σε λινέλαιο, έτσι ώστε να παραμείνει προστατευμένος από την υγρασία, το κρύο  και τον αέρα.


COLUMBIA

We connect active people with their passions


Η εταιρεία Columbia ειδικεύεται στον outdoor εξοπλισμό μοιράζεται το ίδιο πάθος με τους δραστήριους φυσιολάτρεις και τους βοηθάει να πετύχουν τους στόχους τους με προϊόντα εξειδικευμένα, για να έρθει με άνεση κι ευκολία κάθε δραστηριότητα εις πέρας. Αν η δική σου παιδική χαρά είναι τα πυκνά δάση, οι χιονισμένες κορυφές, οι απότομες ακτογραμμές και οι πεδιάδες, τότε στην Columbia θα βρεις ό, τι χρειάζεσαι! Μπορεί να ξεκίνησε το 1937 κατασκευάζοντας καπέλα -παίρνοντας το όνομά της από το διπλανό  στις εγκαταστάσεις ποταμό της Columbia-, σύντομα όμως εδραιώθηκε στο χώρο ως κορυφαίο outdoor brand.

 

THE NORTH FACE

Never Stop Exploring

Έχεις παρατηρήσει ποιο brand τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων; Μια απλή βόλτα στους δρόμους των πόλεων, και όχι μόνο, θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πως η The NorthFace φιγουράρει στην outdoor ένδυση και πολλές φορές μονοπωλεί τις ενδυματολογικές επιλογές μικρών και μεγάλων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1966, κατασκευάζοντας ορειβατικό και αναρριχητικό εξοπλισμό, και για αυτό το όνομά της το πήρε από το βόρειο μέτωπο του ορεινού όγκου Half dome στο Yosemite National Park, της California, λαμβάνοντας γενικότερα υπόψη το γεγονός ότι η βόρεια όψη ενός βουνού στο βόρειο ημισφαίριο, θεωρείται ως η πιο κρύα, η πιο παγωμένη και επομένως η πιο τρομερή να σκαρφαλώσει κανείς. Από το 2000 κι έπειτα, ξεκίνησε το λανσάρισμα streetwear προϊόντων με αποτέλεσμα, να επεκταθεί και στις στυλιστικές επιλογές των αστών.

 

JACK WOLFSKIN

We Live to Discover

Ο πρόδρομος της εταιρείας Jack Wolfskin ξεκίνησε παρέχοντας εξοπλισμό όπως σκηνές sleeping bags και jacket. Ένα βράδυ όμως, και καθώς ο αεικίνητος ιδρυτής της ήταν με φίλους γύρω από τη φωτιά στο βουνό Κλοντάικ, άκουσε τους λύκους να ουρλιάζουν. Αμέσως του ήρθε στο μυαλό η εικόνα ενός λύκου (wolf)  που το μόνο που είχε πάνω του ήταν …το δέρμα του (skin). Όσον αφορά τη λέξη Jack αυτή προήλθε από τον περίφημο συγγραφέα Jack London, ο οποίος είχε γράψει το αριστούργημα “Κάλεσμα στην άγρια φύση” όταν βρισκόταν ακριβώς στην ίδια τοποθεσία. H Jack Wolfskin κατασκευάζει προϊόντα για τα ανήσυχα πνεύματα που δε βολεύονται πουθενά αλλού, παρά μόνο στη φύση. Με πολυάριθμες πατέντες και καινοτόμες τεχνολογίες σας εξοπλίζει με όλα όσα χρειάζεστε για τις περιπέτειές σας στη φύση, όπως ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια.

 

Τέλος, όποιο brand και να επιλέξεις, μην ξεχνάς πως αυτό που έχει σημασία είναι η επαφή με τη φύση. Και ακριβώς αυτή την επαφή με τη φύση, είναι στόχος της SPORT DEPOT να ενισχύσει. Έτσι λοιπόν, τώρα που έμαθες 4 από τα πιο δημοφιλή Outdoor brands, διάλεξε προορισμό και κάνε τη λίστα με τα απαραίτητα! Ξεκίνα μια χειμερινή περιπέτεια εξέρευνησης, από αυτές που θα σε εμπνεύσουν να ανακαλύψεις μελλοντικά σχέδια, από αυτές που θα σε εμπνεύσουν για ζωή!

Connect. Explore. Discover. Live.