Είστε έτοιμοι για το Big ΜΠΑΜ;

Ποιός φίλαθλος δεν έχει οραματιστεί τη δική του ομάδα; Να την έφτιαχνε από το μηδέν ακριβώς όπως τη θέλει, με παίκτες και προπονητές της επιλογής του.. Μια ομάδα που θα ένωνε τους φιλάθλους, χωρίς να ενισχύει την οπαδική βία.

Αυτό ακριβώς λοιπόν είναι η ΜΠΑΜ FC, μια ομάδα όνειρο των YouTubers Χάρη Μηλιώνη, aka  @karpouzisfetas, και Χάρη Τάσσου, aka @madney, που έγινε πραγματικότητα! Μόλις το καλοκαίρι σε χρόνο ρεκόρ έκαναν τη σύσταση της ΜΠΑΜ FC, κι έγινε τόσο γρήγορα λόγω της πρωτοτυπίας του project. H ΕΠΣΜ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας) και οι χορηγοί στήριξαν το όνειρο των δύο νέων κι έτσι είναι εφικτό να μιλάμε για τον πρώτο αγώνα της ομάδας στην Γ' Ερασιτεχνική, μόλις ξεκινήσει η πρώτη αγωνιστική. 

Με την ίδια θέρμη αγκάλιασε και η SPORT DEPOT αυτό το project δείχνοντας την υποστήριξή της στους νέους που δείχνουν το δρόμο για την ενασχόληση με τον αθλητισμό  και στις καινοτόμες ιδέες τους, αναλαμβάνοντας να φιλοξενήσει την μπουτίκ της ΜΠΑΜ FC, online και instore, και να έχει την τιμή να είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος διάθεσης των προϊόντων της ομάδας.

Με τη συνεργασία αυτή η SPORT DEPOT, θέλει να συνεισφέρει στην καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας η οποία είναι απαραίτητο να διέπει τον αθλητισμό αλλά και το πνεύμα των νέων και όχι μόνο. Με τον τρόπο αυτό ευελπιστεί πως θα παρακινήσει τον κόσμο να στραφεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να έρθει ενωμένος πιο κοντά στα γήπεδα, αφήνοντας εκτός “αγωνιστικού χώρου” κάθε ίχνος οπαδικής βίας.

Συναντήστε την MPAM FC 

Για να γιορτάσουμε τη συνεργασία αυτή, διοργανώνουμε μία γιορτή στο κατάστημά μας στο  SPORT DEPOT Megastore στο Limani Center, που βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 43, στη Θεσσαλονίκη. Είστε όλοι καλεσμένοι για να γιορτάσουμε μαζί το ξεκίνημα της ΜΠΑΜ FC, να γνωρίσετε τους παίκτες και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς!

Πρόκειται για ένα project που δεν ξαναείδε η Ελλάδα… και σίγουρα θα κερδίσει αρκετά βλέμματα για πολλούς λόγους!