Επίσημο μήνυμα της αλυσίδας καταστημάτων SPORT DEPOT σχετικά με την καθιερωμένη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα .

Αξιότιμοι πελάτες, συνάδελφοι και συνεργάτες, 

Η ομάδα της SPORT DEPOT αναγνωρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης και πιστεύει ακράδαντα πως η πειθαρχία, η υπευθυνότητα και η φροντίδα του ενός στον άλλον είναι εξαιρετικά σημαντικά σε στιγμές, όπως αυτή. 

Η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων μας αποτελούν προτεραιότητα μέχρι στιγμής, οπότε έχουμε λάβει έκτακτα μέτρα. Έτσι, η ομάδα μας αποφάσισε να διατηρήσει όλα τα καταστήματά μας κλειστά μέχρι τις 06.04.2020 

Συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας online. Μπορείτε να βρείτε όλα όσα αφορούν την άθληση και τον ελεύθερο χρόνο online στη σελίδα www.sportdepot.gr. Еγγυόμαστε τα πιο υψηλά μέτρα ασφαλείας και απολύμανσης στις αποθήκες και από τους υπαλλήλους μας, οι οποίοι επεξεργάζονται τις παραγγελίες σας. 

Με στόχο να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε κάθε οικογένεια να έχει πρόσβαση σε αθλητικά είδη, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υγεία και το ανοσοποιητικό σας δυνατό, αποφασίσαμε να διεξάγουμε όλες τις παραγγελίες για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ εντελώς δωρεάν. #ΜένουμεΣπίτι και ψωνίζουμε γρήγορα, εύκολα και φθηνά. Μόνο τώρα έως -30% σε όλα τα νέα μοντέλα. Η κατάσταση αλλάζει δυναμικά, για αυτό δείξτε υπομονή. 

Η ομάδα της SPORT DEPOT σας ευχαριστεί για την κατανόηση. 
Να είστε υγιείς! 
Sport Depot Hellas