We use cookies. You agree with that if you continue using our website. Read the Cookie policy.

Εσύ έτρεξες στο Paros Way;


Paros Way 17-18/06 - Μια γιορτή ολοκληρώθηκε
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Paros Way, όπου έδωσε το παρόν το SPORT 2000 | RE:ACT, τιμώντας τη διοργάνωση και τους αθλητές. Δρομείς και κολυμβητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα δύο αγωνίσματα, αλλά πάνω από όλα βίωσαν την εμπειρία του αθλητισμού στο νησί της Πάρου, μια ξεχωριστή ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα.

Δυνατό το παρόν από τους δρομείς
Σε αυτη τη γιορτή του αθλητισμού με χαρά διαπιστώσαμε τη μεγάλη συμμετοχή στους δρομικούς αγώνες, οι οποίοι συμπεριελάμβαναν αθλητές από ένα μεγάλο εύρος ηλικίας, από 14 έως 60 ή περισσότερων ετών. Κάτι που επιβεβαιώνει τη φήμη πως υπάρχει στροφή στο τρέξιμο και κατ’ επέκταση στον αθλητισμό, μία τάση που η SPORT 2000 με επιμονή και υπερηφάνεια ενισχύει μέσα από τις εν λόγω δράσεις.

Οικοδεσπότες αλλά και συμμετέχοντες
Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως οι κάτοικοι του νησιού αγκάλιασαν αυτό το ξεχωριστό event που τείνει να εδραιωθεί στην Πάρο, υποστηρίζοντας και χειροκροτώντας τους αθλητές σε αφετηρία και τερματισμό, αλλά και με παράλληλα δρώμενα που είχαν στόχο να ενισχύσουν τη φήμη του τόπου τους όπως οι παραδοσιακοί χοροί, μαθήματα yoga και γαστρονομικές απολαύσεις. Επιπλέον δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι, εκείνοι οι οποίοι συμμετείχαν στα αγωνίσματα συμβάλλοντας στην προώθηση και ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει η άθληση. Το  SPORT 2000 | RE:ACT από τη μεριά ως χορηγός, στήριξε το event, αλλά και τους αθλητές με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με μοναδικά δώρα.

Ο αθλητικός τουρισμός δείχνει τον δρόμο
Τέλος, σε συνδυασμό όλων των παραπάνω η άρτια διοργάνωση και η επικοινωνιακά μεγάλη απήχηση σε όλο το νησί, έδωσαν την υπόσχεση όχι μόνο για την πραγματοποιήση του 3ου Paros Way, αλλά και για το εφαλτήριο ενός νέου είδους τουρισμού, διαφορετικού από το τρίπτυχο “ήλιος, θάλασσα, καλοκαίρι”. Σε μια εποχή που ο κόσμος διερευνά εναλλακτικούς τρόπους διακοπών περισσότερο ποιοτικούς, η συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε δημοφιλείς προορισμούς, δείχνει τον δρόμο!