Γυμναστική από αύριο; Κάντε την αρχή και ξεκινήστε τώρα την δική σας μεταμόρφωση!

Φανταστείτε πως θα νιώθετε περήφανοι, ήρεμοι και δυνατοί, αν καταφέρετε να κάνετε όλα αυτά που αναβάλλετε εδώ και καιρό, ενώ μέσα σας ξέρετε, ότι πρέπει να γίνουν. Να διαβάσετε εκείνο το βιβλίο, το οποίο σκέφτεστε εδώ και μήνες και ποτέ δεν βρίσκετε χρόνο. Να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις στο γραφείο. Να καλέσετε έναν παλιό φίλο, τον οποίο έχετε στον νου σας συχνά, αλλά αυτή τη στιγμή σας συνδέουν μόνο τα social media. Ή από την άλλη να ξεκινήσετε προπόνηση; 

Το τελευταίο είναι κάτι που το κάνουμε πολλοί, αλλά οφείλεται κυρίως στην έλλειψη κινήτρου. 

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι φυσικά: ο φόβος της αποτυχίας, η έλλειψη διάθεσης και χρόνου, η βαρεμάρα, η δυσφορία, το στρες και η κούραση στην εργασία. 

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι, ήρθε η ώρα να τους ξεπεράσετε και να νοιαστείτε για την υγεία και την τόνωσή σας. Στην περίπτωση αυτή, δε μιλάμε για υψηλές αθλητικές επιδόσεις και για εμμονή με το θέμα του αθλητισμού, αλλά για προπονήσεις που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας και θα φέρουν ξανά χαμόγελο στα πρόσωπά σας. 

Ξεκινήστε την δική σας μεταμόρφωση, για να είστε τονωμένοι και πάντα σε φόρμα. 

Για αυτό :  

ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ!

Ο μόνος τρόπος για να κάνετε την αρχή , είναι να πάψετε να αναβάλλετε. Και να θυμάστε, ότι ο βασικότερος στόχος της άθλησης και της άσκησης δεν είναι απλά να κάψουμε θερμίδες και να αδυνατίσουμε για να χωρέσουμε στα ρούχα μας, μέσα στα οποία φαινόμασταν πριν “ακαταμάχητοι”, αλλά πολλά παραπάνω. 

Η συχνή άσκηση τονώνει και βελτιώνει το ανοσοποιητικό, μας γεμίζει ενέργεια και κίνητρο, μειώνει το ρίσκο για πολλές ασθένειες, αυξάνει το όριο και την ποιότητα ζωής. Για αυτό ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε. 

Στην αρχή, όμως, να σεβαστείτε την φυσική κατάσταση και τις δυνατότητές σας. Προγραμματίστε με προσοχή τον ρυθμό με τον οποίο ασκείστε. Εκτός αυτού πρέπει: να βάλετε τα δυνατά σας και να είστε συνεπείς. Η άσκηση είναι σημαντική ειδικά για ανθρώπους που η εργασία τους έχει λίγη κίνηση. 

Η γυμναστική είναι υγεία και μπορεί ο καθένας να την έχει ως κομμάτι της ζωής του. Μία επιλογή είναι να πηγαίνετε σε γυμναστήριο. Εκεί μπορείτε να γνωρίσετε και νέο κόσμο, να αποκτήσετε διάθεση και να δοκιμάσετε διάφορα προγράμματα άσκησης, χρησιμοποιώντας ποικίλα όργανα και εξοπλισμό. Όλη, όμως, η διαδικασία του να πάτε και να γυρίσετε από το γυμναστήριο απαιτεί χρόνο και οργάνωση, κάτι που είναι πιθανόν ένα ακόμα πρόβλημα στην επιβαρυμένη καθημερινότητά σας. 

Μπορείτε, λοιπόν, να σκεφτείτε την επιλογή των οργάνων γυμναστικής για το σπίτι. 

Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να γυμναστείτε δίχως όργανα και μόνο με την χρήση εξοπλισμού ή κάνοντας ασκήσεις, που απαιτούν μόνο το βάρος του σώματος. Σίγουρα σκέφτεστε για aerobic, yoga ή pilates. 

Όμως, μια προπόνηση για να είναι ολοκληρωμένη και σωστή, δεν αρκεί μόνο η χρήση των αξεσουάρ. 

Σίγουρα, στην γυμναστική μπορεί να επιτευχθεί ένας στόχος με διαφορετικούς τρόπους, αλλά το να αντικαταστήσει κανείς μια άσκηση με μία άλλη, δεν σημαίνει ότι αυτή αντικαθίσταται πλήρως. Το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται, όταν η προπόνηση συνδυάζεται με ένα όργανο αερόβιας άσκησης (διάδρομο γυμναστικής, ποδήλατο γυμναστικής ή ελλειπτικό μηχάνημα) και ελεύθερα βάρη – αλτήρες, μπάρες κά. 

Με τακτική γυμναστική στο σπίτι , μπορείτε να επιτύχετε την μείωση του σωματικού σας βάρους, την διατήρηση της καλής σας φυσικής κατάστασης και τον κατάλληλο μυικό σας όγκο. 

ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ

Το να έχετε όργανο γυμναστικής στο σπίτι έχει ποικίλα πλεονεκτήματα. Βρίσκεται εκεί όταν ο ελεύθερός σας χρόνος είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνετε να πάτε στο γυμναστήριο. 

Ακόμα, στο σπίτι εσείς οι ίδιοι καθορίζετε τον ρυθμό και την διάρκεια γυμναστικής σας, ανάλογα με τις αντοχές, την φυσική κατάσταση και τους στόχους σας. Εάν αποφασίσετε να αποκτήσετε όργανο γυμναστικής για αερόβια γυμναστική στο σπίτι, υπάρχουν μερικές μάρκες που έχουν ηλεκτρονικό σύστημα για να παρακολουθείτε τον ρυθμό σας, να βλέπετε προτεινόμενα προγράμματα προπόνησης ή να διαμορφώσετε το δικό σας πρόγραμμα προπόνησης και έτσι να έχετε περισσότερο κίνητρο. 

ΑΓΟΡΑ

Η αγορά ενός οργάνου γυμναστικής είναι κάτι, που το κάνετε μία φορά και για αυτό είναι καλό να γίνει προσεχτικά. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι κάνετε την επιλογή σας από ένα κατάστημα ή έναν έμπορο , που αποδεδειγμένα έχει παράδοση στην πώληση οργάνων γυμναστικής και μπορείτε να είστε σίγουροι, πως θα σας παρέχει την απαραίτητη εγγύηση και συντήρηση. 

Για μια σωστή αγορά, είναι επίσης καλό να γνωρίσετε τα χαρακτηριστικά των οργάνων γυμναστικής, να συγκρίνετε διαφορετικά όργανα ως προς την ποιότητα και την τιμή, ώστε να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς. 

Το Sport Depot σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ευρεία ποικιλία οργάνων γυμναστικής, σε διαφορετικές κατηγορίες κόστους. Σε εμάς πάντα μπορείτε να βρείτε αυτό, από το οποίο έχετε ανάγκη , εάν θέλετε να ξεκινήσετε προπόνηση και να διατηρηθείτε σε καλή φόρμα. 

Mπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα όργανα γυμναστικής στη σελίδα sportdepot.gr και να κάνετε την επιλογή σας. Επίσης, βρίσκονται εκθεσιακά και στο κατάστημά μας SPORT DEPOT Thessaloniki Mega Store, όπου μπορείτε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας και να τα δοκιμάσετε.