H SPORT DEPOT “τρέχει” στον 11ο “Χορτιάτης TRAIL RUN”

ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

Με χαρά η εταιρεία SPORT DEPOT HELLAS ανακοινώνει πως θα είναι για δεύτερη χρονιά χορηγός του Χορτιάτης TRAIL RUN. Περιλαμβάνει 2 διαδρομές, το “Χορτιάτης Trail Run” 22Km και τον “Kissos Trail Run” 6km, που θα πραγματοποιηθούν στις 02/04/2023 στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή για την διαδρομή των 6 χλμ είναι δωρεάν, ενώ για τα 22 χλμ θα χρειαστεί η καταβολή αντιτίμου 13€. Είναι σημαντικό να δηλώσετε συμμετοχή εδώ  και για τους 2 αγώνες, για να λάβετε τον αριθμό Bib.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
Ο αγώνας κινείται απο τα 550 μέτρα μέχρι τα 1100 μέτρα υψόμετρο,η θέα πριν απο τον  σταθμό τροφοδοσίας είναι ονειρική,(Όλυμπος,Κίσσαβος,Θερμαϊκός,Πιέρια όρη,Παγγαίο,Φαλακρό,Λίμνες Βόλβης,Στρυμονικός κόλπος), ενώ οι διοργανωτές μαζί με την SPORT DEPOT HELLAS θα εξασφαλίσουν μία μοναδική εμπειρία ορεινού τρεξίματος στη φύση.
Το event διοργανώνει ο Στυλιανός Καϊάφας, που είναι και ο εμπνευστής του αγώνα, μιας και επί 17 συναπτά έτη προπονούνταν στο βουνό, το οποίο βρίσκεται μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θέλοντας να φέρει σε επαφή κι άλλους δρομείς με τα μονοπάτια του Χορτιάτη και τη φύση, μαζί με μια μικρή ομάδα αθλητών, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα κι έτσι ο 11ος Χορτιάτης Trail Run είναι γεγονός

MOUNTAIN IS CALLING
“'Εχοντας τρέξει σε δεκάδες αγώνες βουνού θεωρώ τον Χορτιάτη μια εξαιρετική επιλογή για περπάτημα,τρέξιμο,βόλτα με την οικογένεια,σε συνδυασμό με το καταφύγιο του ΕΟΣ μπορεί κανείς να περάσει πραγματικά μια υπέροχη μέρα.

Είναι ψυχοθεραπεία να περνάς χρόνο στα μονοπάτια του ,να μυρίζεις τη βροχή,να βλέπεις τα χρώματα όλες τις εποχές ,να ακούς τα πουλιά,τον αέρα. Γυρίζεις στο σπίτι πραγματικά άλλος άνθρωπος!  Προσφέρεται για απόδραση από την ρουτίνα της πόλης και επαφή με την φύση, ένα βουνό που τα έχει όλα,Οξιές,Βελανιδιές,Καστανιές,Έλατα,Πεύκα,και πληθώρα ζώων,Πιστεύω ότι τα καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια,ελπίζουμε να έρθουν και άλλοι συνειδητοποιημένοι πολίτες και αθλητές στον Χορτιάτη.
O αγώνας είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού από την ανθρώπινη παρέμβαση και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στο βουνό, που μας επιτρέπει να κινηθούμε πάνω του.
Σας καλώ και φέτος για 11η χρονιά στον Χορτιάτη,είτε για τον μικρό είτε για τον μεγάλο αγώνα.”

Στυλιανός Καιάφας

Το βουνό μας καλεί, να το εξερευνήσουμε, να το σεβαστούμε, να το αγαπήσουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ!