Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΔΩ: ΑΝΕΒΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ PROJECT ROCK

Ο Dwayne Johnson και η Under Armour παρουσιάζουν τη νέα συλλογή προπόνησης UA Project Rock 4.

Η ψυχική δύναμη ξεκινά με την απόφαση να αναδειχθείς. Η εμφάνιση έχει να κάνει τόσο με την ψυχική όσο και με τη σωματική δύναμη.Η αληθινή δουλειά αρχίζει πολύ πριν πατήσουμε το πόδι μας στο γυμναστήριο και κάνει δυνατή την υπέρβαση αυτών των δύσκολων στιγμών - είναι ο τρόπος με τον οποίο ανακαλύπτουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Ο σκοπός είναι να ξεκινήσεις την προπόνηση όσο κουρασμένος κι αν είσαι, όσο κι αν θα προτιμούσες να είσαι κάπου αλλού. Αυτή είναι η πρόκληση: Να αποφασίσεις να δουλέψεις, μέρα με τη μέρα.

Σε συνεργασία μεταξύ του Dwayne Johnson και της Under Armour, και δοκιμασμένο στο Iron Paradise, το Project Rock σου προσφέρει την απόλυτη εργαλειοθήκη συγκέντρωσης στην τελευταία συλλογή Project Rock, με επικεφαλής το UA Project Rock 4 και τα ακουστικά προπόνησης Under Armour Project Rock Over-Ear κατασκευασμένα από την JBL. 

"Η νέα μας συλλογή Project Rock αλλάζει τα δεδομένα. Από τον εξοπλισμό προπόνησης για άνδρες και γυναίκες, μέχρι το νέο μας "απόλυτο παπούτσι προπόνησης" - το πολυαναμενόμενο UA Project Rock 4 - καθώς και τα νέα μας ακουστικά προπόνησης over-the-ear που αλλάζουν το παιχνίδι. Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο με νέα τεχνολογία, νέα καινοτομία και το old school πνεύμα. Ήρθε η ώρα να ανέβεις επίπεδο και να αλλάξεις το παιχνίδι." 

- Dwayne Johnson

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΟΥ

Κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Dwayne Johnson, το νέο παπούτσι προπόνησης UA Project Rock 4 διαθέτει αφρό UA HOVR πλήρους μήκους και διχτυωτό Energy Web το οποίο έχει αποκαλυφθεί μερικώς για να επιστρέφει περισσότερη ενέργεια σε κάθε βήμα. Η τεχνολογία UA TriBase μεγιστοποιεί τον έλεγχο του εδάφους και την ευελιξία του μπροστινού ποδιού, οδηγώντας σε εκρηκτικές πλειομετρικές κινήσεις, ενώ οι μεσαίοι και πλευρικοί ιμάντες TPU στο μέσο του ποδιού παρέχουν απόλυτο κλείδωμα ακόμα και στις πιο απαιτητικές προπονήσεις.

Τα ρούχα της συλλογής συνδυάζουν τεχνολογία και υφάσματα για άνεση όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην καθημερινότητα.

Ήρθε η ώρα να ανέβεις επίπεδο και να αλλάξεις το παιχνίδι με τη νέα συλλογή Project Rock 4 της Under Armour