We use cookies. You agree with that if you continue using our website. Read the Cookie policy.

Η Reebok παρουσιάζει το Nano X1 Adventure: Το απόλυτο προπονητικό παπούτσι σχεδιασμένο για Outdoor Fitness

Από τις προπονήσεις στο δρόμο μέχρι τις φυσιολατρικές πεζοπορίες του Σαββατοκύριακου, το Reebok Nano X1 Adventure είναι το επίσημο παπούτσι για τη διάσχιση κάθε εδάφους

Το επίσημο παπούτσι Fitness της Reebok, το Nano X1, αναβαθμίζεται για εξωτερικούς χώρους. Σχεδιασμένο με γνώμονα την ακραία αντοχή και την ευελιξία, το ολοκαίνουργιο Reebok Nano X1 Adventure δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να μεταφέρουν τις προπονήσεις τους έξω από τα όρια του γυμναστηρίου ή του box και να απολαμβάνουν την ύπαιθρο. Είτε πρόκειται για μαθήματα bootcamp στην ταράτσα, είτε για υπαίθριες προπονήσεις είτε για μια περιπέτεια του Σαββατοκύριακου, το Reebok Nano X1 Adventure είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε έδαφος ή εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο του.

Βασισμένο στο σχεδιασμό του παπουτσιού προπόνησης Nano X1 που έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος, το Nano X1 Adventure περιλαμβάνει σχεδιαστικές αναβαθμίσεις που προορίζονται ειδικά για την υποστήριξη της γυμναστικής και της εξερεύνησης σε εξωτερικούς χώρους. Οι βασικές αναβαθμίσεις και χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Αναβαθμισμένη εξωτερική σόλα από καουτσούκ - Βοηθά στην παροχή μέγιστης πρόσφυσης σε εξωτερικό περιβάλλον 

Stretch Ripstop Άνω μέρος - Προσφέρει πρόσθετη προστασία από τα στοιχεία της φύσης και ενισχυμένη αναπνοή 

Lace Lock Harness - Επιτρέπει μια άνετη και σταθερή εφαρμογή

Bungee-like Laces - Προσφέρει outdoor εμφάνιση, κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό 

Speed Chasis - Παρέχει αυξημένη σταθερότητα στη φτέρνα Floatride Energy 

Drop-in - Παρόμοια με τα μοντέλα Nano X1, παρέχει πρόσθετη ανταπόκριση στο μπροστινό μέρος του πέλματος για ανώτερη ποιότητα στο τρέξιμο.

"Περισσότερο από ποτέ, βλέπουμε ένα τεράστιο κύμα στην υπαίθρια γυμναστική και εξερεύνηση από καταναλωτές όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης", δήλωσε ο Tal Short, Senior Product Manager, Reebok. "Με αυτή τη διορατικότητα, ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που πήρε όλα τα αγαπημένα οφέλη απόδοσης του Nano και τα συνδύασε με τεχνολογικές και σχεδιαστικές αναβαθμίσεις ειδικά για την ύπαιθρο. Είτε γυμνάζεσαι στο driveaway, είτε συμμετέχεις σε μια προπόνηση στο πάρκο είτε απολαμβάνεις μια ελαφριά πεζοπορία, το Nano X1 Adventure σχεδιάστηκε ως το παπούτσι που σου ταιριάζει για γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους".

Στην καμπάνια Nano X1 Adventure εμφανίζονται οι αθλητές της Reebok Christian Harris και Amanda Barnhart, οι οποίοι συμμετέχουν σε μια υπαίθρια προπόνηση γύρω από τα παγκόσμια κεντρικά γραφεία της Reebok στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. Σε συνδυασμό με τα υποδήματα Nano X1 Adventure, και οι δύο αθλητές φορούν την τελευταία συλλογή ρούχων United by Fitness (UBF) της Reebok - μια premium συλλογή σχεδιασμένη για αθλητές όλων των αθλημάτων, που τους ενώνει η αφοσίωσή τους στη γυμναστική.