Η UNDER ARMOUR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Δοκιμασμένο για πάνω από 11.000 μίλια, το UA Flow Velociti Wind είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην καινοτομία του τρεξίματος με έναν ανατρεπτικό σχεδιασμό και ένα σύστημα απορρόφησης "όλα σε ένα" που εξαλείφει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ.

Τι είναι η κατάσταση ροής; Το συναίσθημα που έχεις όταν θα μπορούσες να συνεχίσεις να τρέχεις για χιλιόμετρα. Η αίσθηση ότι θέλεις να συνεχίσεις να τρέχεις ένα ακόμη μίλι - επειδή νιώθεις τόσο καλά. Η αίσθηση της ελαφριάς, αβίαστης ταχύτητας. Η αίσθηση του ανέμου στην πλάτη σας. Κάθε δρομέας αναζητά αυτή την κατάσταση ροής.

Η Under Armour εμπνέεται από τους κορυφαίους αθλητές μας που τρέχουν και αναζητά συνεχώς τις πιο καινοτόμες λύσεις για να τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι. Σε ένα άθλημα όπου κάθε δευτερόλεπτο μετράει, η ομάδα της Under Armour επιδίωξε να δημιουργήσει ένα ελαφρύ και ταυτόχρονα υποστηρικτικό παπούτσι που θα αποδίδει για τους κορυφαίους δρομείς στις πιο απαιτητικές προπονήσεις τους. Η ομάδα επικεντρώθηκε σε μια απλή ιδέα: πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα παπούτσι που είναι κατασκευασμένο για ταχύτητα και για να σπάει τα εμπόδια; Θα μπορούσαν να αφαιρέσουν το πιο βαρύ μέρος του παπουτσιού - την εξωτερική σόλα, χωρίς να θυσιάσουν την ανθεκτικότητα ή την πρόσφυση;

Μετά από τρία χρόνια, πάνω από 17 γύρους δοκιμών πρώτων υλών, 9 γύρους βιομηχανικών δοκιμών, 15 γύρους δοκιμών παπουτσιών και πάνω από 11.000 μίλια δοκιμών φθοράς - τα κατάφεραν. Σας παρουσιάζουμε την ολοκαίνουργια ενδιάμεση σόλα UA Flow. 

Περισσότερες πληροφορίες για την καινοτομία UA Flow και την ιστορία του σχεδιασμού του UA Flow Velociti Wind

Η UA Flow είναι μια ένωση μοναδικού αφρού η οποία ανταποκρίνεται, προσφέρει πρόσφυση και υποστήριξη και εξαλείφει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, επιτρέποντας στην Under Armour να δημιουργήσει ένα καινοτόμο παπούτσι τρεξίματος με υψηλή πρόσφυση που δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην αγορά σήμερα. 

Το UA Flow κάνει το ντεμπούτο του στην κατηγορία του τρεξίματος με το UA Flow Velociti Wind, ένα παπούτσι τρεξίματος υψηλής απόδοσης που προσφέρει. Το UA Flow Velociti Wind σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να προσφέρει εξαιρετική απόκριση και επιστροφή ενέργειας, απίστευτη πρόσφυση ώστε να τρέχετε με αυτοπεποίθηση και μια πρωτοποριακή υπερ-σχεδιασμένη λύση για το πάνω μέρος, το UA Warp, που προσαρμόζεται τέλεια στην ανθρώπινη φόρμα για να ξεκλειδώνει την απόδοση. Το UA Flow Velociti Wind είναι σχεδιασμένο για ταχύτητα σε μεγαλύτερες αποστάσεις - βάζοντας τον άνεμο στην πλάτη σας με κάθε βήμα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΟΗΣ ΤΟΥΣ

Το UA Flow γεννήθηκε από το μυαλό της ομάδας καινοτομίας υποδημάτων μας στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, η οποία συνεργάστηκε με μερικές από τις καλύτερες εταιρείες επιστήμης υλικών στον κόσμο για να φέρει μια εντελώς νέα εμπειρία υποδημάτων. Επικεντρώθηκαν στην απλή ιδέα: πώς θα μπορούσαν να σε κάνουν να νιώθεις ότι ο άνεμος είναι στην πλάτη σου σε κάθε σου βήμα; Η λύση: σκέφτηκαν έξω από το κουτί, καταργώντας εντελώς την παραδοσιακή εξωτερική σόλα από καουτσούκ, ενώ παράλληλα παρείχαν άνεση, ευελιξία και πρόσφυση σε κάθε βήμα.

Η ανάπτυξη του UA Flow πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία μεταξύ της Dow και της ομάδας της Under Armour, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων Καινοτομίας, Σχεδιασμού Προϊόντων, Βιομηχανικής, Αθλητών και Καταναλωτών και πολλών άλλων - με πάνω από 50 άτομα να συμμετέχουν συλλογικά στην υλοποίηση αυτής της νέας τεχνολογίας. Πάνω από 130 κορυφαίοι αθλητές έτρεξαν περισσότερα από 11.000 μίλια κατά τη διάρκεια της φάσης δοκιμής του προϊόντος κατά τη διαδικασία ανάπτυξης του UA Flow.

Η τεχνολογία ενδιάμεσης σόλας UA Flow έκανε το ντεμπούτο της στην κατηγορία της καλαθοσφαίρισης με το λανσάρισμα του υπογεγραμμένου παπουτσιού του Stephen Curry, το Curry Flow 8, υπό τη νέα ομώνυμη μάρκα του. Η συνεργασία με τον θρύλο του μπάσκετ σήμαινε ότι η ομάδα επιδόσεων μπορούσε να αξιοποιήσει τις γνώσεις της σε όλες τις κατηγορίες και να σχεδιάσει λύσεις υποδημάτων για κορυφαίους αθλητές του μπάσκετ και του τρεξίματος.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η UA FLOW; 

Το UA Flow διακόπτει το σχεδιασμό ενός παραδοσιακού παπουτσιού τρεξίματος, εξαλείφοντας εντελώς την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, μειώνοντας το βάρος των 60 έως 85 γραμμαρίων που προσθέτει, κατά μέσο όρο, από ένα παραδοσιακό παπούτσι τρεξίματος. Το UA Flow είναι η ελαφρύτερη τεχνολογία ενδιάμεσης σόλας στην τρέχουσα σειρά παπουτσιών τρεξίματος της UA, φέρνοντας απαράμιλλη ελαφριά αντικραδασμική προστασία και τεχνολογία μακράς διάρκειας στην κατηγορία των παπουτσιών τρεξίματος. Ο αφρός έχει φυσικά κολλητική πρόσφυση, οπότε δεν χρειάζονται οι παραδοσιακές ογκώδεις επικαλύψεις του παρελθόντος.

Το UA Flow κάνει το ντεμπούτο του στην κατηγορία τρεξίματος με το UA Flow Velociti Wind, ένα ελαφρύ παπούτσι για τρέξιμο επιδόσεων σχεδιασμένο για δρομείς που αναζητούν μια ουδέτερη πλατφόρμα με γρήγορη αίσθηση. Με βάρος μόλις 241 γραμμαρίων (ανδρικό μέγεθος 43), αυτό το παπούτσι αποτελεί λύση για τους δρομείς που αναζητούν ταχύτητα και υποστήριξη στις προπονήσεις tempo, στα γρήγορα μακρινά τρεξίματα και στους μεγαλύτερους αγώνες δρόμου.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΕΚΟΡ 

Το UA Warp είναι ένα πρωτοποριακό επάνω μέρος που προσαρμόζεται τέλεια στην ανθρώπινη μορφή για να ξεκλειδώσει την απόδοση. Διαθέτει ταινίες στήριξης που λειτουργούν σαν ζώνες ασφαλείας στο πόδι, τοποθετημένες ακριβώς στα σημεία που οι βιομηχανικοί μας επιστήμονες διαπίστωσαν ότι είναι πιο χρήσιμες για έναν δρομέα. Οι ταινίες είναι σε πίεση όταν τις χρειάζεστε και χαλαρώνουν όταν δεν τις χρειάζεστε - εξαλείφοντας κάθε λύγισμα και συμπίεση από τα παραδοσιακά άνω μέρη που κατασκευάζονται με συνεχή υλικά.

Στη συνέχεια, το άνω μέρος UA Warp κινείται σε αρμονία με το πόδι, υποστηρίζοντάς το σε κάθε βήμα για να βοηθήσει στην απελευθέρωση της απόδοσης βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα της διασύνδεσης του ποδιού με το παπούτσι σε κάθε βήμα. Το UA Warp σας κλειδώνει πάνω στην ενδιάμεση σόλα UA Flow χωρίς να εμποδίζει τη φυσική κίνηση του ποδιού.

Η UA Flow Velociti Wind βοηθά τους δρομείς να προσκολλώνται καλύτερα στην επιφάνεια και να τρέχουν με αυτοπεποίθηση, με απαράμιλλη πρόσφυση. Η εξωτερική σόλα Flow χωρίς καουτσούκ παρέχει υψηλότερη πρόσφυση από τις παραδοσιακές ενώσεις για καλύτερη πρόσφυση στην επιφάνεια. Ακόμα και χωρίς παραδοσιακή εξωτερική σόλα, οι δοκιμαστές διαπίστωσαν ότι το UA Flow αποδίδει σε κάθε συνθήκη που αντιμετωπίζουν - από βρεγμένο τσιμέντο μέχρι ανώμαλο χαλίκι και μεταβλητούς δρόμους. 

"Το UA Flow είναι άλλο ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός για την Under Armour - και ανοίγει τις δυνατότητες για μελλοντικά μοντέλα και εποχές", δήλωσε ο Josh Rattet, αντιπρόεδρος της Under Armour για τα παγκόσμια υποδήματα. "Ήμασταν μελετημένοι και επικεντρωμένοι στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια αυθεντική και αξιόπιστη επωνυμία τρεξίματος τα τελευταία χρόνια, και το UA Flow Velociti Wind είναι πραγματικά μια απόδειξη της δέσμευσης της ομάδας μας να δημιουργεί λύσεις που κάνουν όλους τους δρομείς καλύτερους".