Κινητοποιηθείτε για προπόνηση με την Puma.

Η τεχνολογία, η άνεση και η εμφάνιση διακρίνουν τη συλλογή παπουτσιών και ρούχων της Puma άνοιξη-καλοκαίρι 2020, ώστε να σας παρακινήσουν για προπόνηση. Στις σειρές για άνδρες και γυναίκες, το παγκόσμιο brand προτείνει παπούτσια σχεδιασμένα για προπόνηση και τρέξιμο υψηλής έντασης, όπως και ρούχα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του προπονούμενου.

Για τα γυναικεία παπούτσια ZONE XT δεν παίζει ρόλο, εάν κάνετε προπονήσεις υψηλής έντασης, εάν τρέχετε σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους..Διαθέτουν αφρό Hybrid, συνδυάζοντας τις δύο καινοτόμες τεχνολογίες της Puma - αφρό Ignite και κόκκους NRGY για μαλακό πάτημα και επιστροφή ενέργειας-, ελαφρύ αφρό Profoam, που ενισχύει την απόδοση του Hybrid , εξαιρετική εφαρμογή, υποστήριξη και ένα άνετο υφασμάτινο άνω μέρος. Και για την εντυπωσιακή εμφάνιση των παπουτσιών, οι σχεδιαστές της Puma έχουν εμπνευστεί από την ένδειξη των καρδιακών παλμών. 

Τα παπούτσια μπορούν να συνδυαστούν με εντυπωσιακά ρούχα για προπόνηση - αθλητικό μπουστάκι, κολάν και μπλούζα, όπως παρουσιάζονται από την brand ambassador της Puma – Adriana Lima.

Σε μια άλλη σειρά, που παρουσιάστηκε από τον Lewis Hamilton, τα φώτα πέφτουν στα αντρικά παπούτσια LQD CELL Hydra. Είναι σχεδιασμένα για προπόνηση και , όπως υποδηλώνει το όνομά τους, διαθέτουν την τεχνολογία της Puma, LQD CELL Hydra. Σε αυτήν, τα μαλακά αλλά ανθεκτικά εξαγωνικά κύτταρα συμπιέζονται και δρουν μαζί με τον αφρό, που επιστρέφει την ενέργεια, για να προσφέρουν άνεση κατά την διάρκεια της προπόνησης. Η εξωτερική σόλα υψηλής ποιότητας υποστηρίζει τις εκρηκτικές κινήσεις και τα πλαϊνά στοιχεία στο παπούτσι, προσδίδουν σταθερότητα.

Εάν θέλετε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας, σε αυτήν την αντρική σειρά περιλαμβάνονται και σορτς και κοντομάνικο με τις κατάλληλες τεχνολογίες.

Η Puma είναι αντίστοιχα περήφανη και για τα αντρικά αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο HYBRID NX Ozone. Συνδυάζουν τις τεχνολογίες Hybrid και Profoam, προσφέρουν εξαερισμό στο άνω μέρος, υποστήριξη στο πόδι και βέλτιστη εφαρμογή. Για να τα παρουσιάσει, η Puma διαλέγει τον brand ambassador της εταιρίας – Louis Hamilton, 6 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1. Είναι περιττό να τον προλογίσουμε, καθώς τα επιτεύγματά του μιλούν από μόνα τους για την αφοσίωσή του στους στόχους του.

Σε αυτήν την αντρική σειρά για τρέξιμο μπορείτε να βρείτε και τα κατάλληλα ρούχα – σορτς και κοντομάνικα από ύφασμα, που απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα, για να εξατμιστεί από την εξωτερική του πλευρά, ώστε να νιώθετε δροσιά κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Επιπλέον, το αντιανεμικό Last Lap Graphic, εκτός από το design, που προσφέρει ελευθερία κινήσεων, από το panel εξαερισμού και την κουκούλα, έχει επίσης, ανακλαστικά στοιχεία, που εξαφανίζονται όταν είναι βρεγμένο, βοηθώντας στους δρομείς να είναι καλύτερα ορατοί σε κάθε συνθήκη. Και αν οι κοπέλες μπουν στον πειρασμό από την εντυπωσιακή εμφάνιση του αντιανεμικού αυτού, η Puma διαθέτει ένα μοντέλο και για τις ίδιες.

Μιλώντας για τρέξιμο και τεχνολογίες, μπορείτε, επίσης να δείτε τα γυναικεία και αντρικά μοντέλα παπουτσιών Speed 600. Η ενδιάμεση σόλα τους, που είναι 2 στρώσεων, συνδυάζει τον αφρό Hybrid και Profoam. H άνεση στο τρέξιμο ενισχύεται και από το Proplate. Ο σχεδιασμός των παπουτσιών εκτός από άνεση, χαρακτηρίζεται και από τις έντονες αντιθέσεις χρωμάτων και τις ανακλαστικές λεπτομέρειες.

Ωστόσο, τα παπούτσια δεν είναι το μόνο αστέρι στη συλλογή. Το αντρικό αντιανεμικό Runner ID, έχει σίγουρα πολλά να προσφέρει σε παθιασμένους δρομείς. Εκτός από το ότι είναι ελαφρύ και κομψό, διαθέτει τεχνολογία dryCELL, η οποία απορροφά την υγρασία και διατηρεί το δέρμα στεγνό, ζώνες εξαερισμού και ανακλαστικά στοιχεία.

Τα παπούτσια και τα ρούχα μπορούν να σας εξασφαλίσουν άνεση στις αθλητικές δραστηριότητες και έτσι μπορούν να αποτελέσουν έναν ακόμα παράγοντα για κίνητρο στις προπονήσεις.