Παρουσίαση του COPA SENSE με νέες τεχνολογίες και κύριο στόχο την παροχή του απόλυτου ελέγχου

Σου παρουσιάζουμε το COPA SENSE, το οποίο αντιπροσωπεύει μια σημαντική ανανέωση για την COPA franchise και στοχεύει στην παρακίνηση αθλητών να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους στο γήπεδο. Σχεδιασμένο από μέσα προς τα έξω χρησιμοποιώντας ανατομικό σχεδιασμό, το COPA SENSE χαρακτηρίζεται από νέες καινοτομίες design της adidas, SENSEPODS, TOUCHPODS και SOFTSTUDS που προσφέρουν βελτιωμένη αίσθηση και βέλτιστη επαφή στον χρήστη.

Ξεκινώντας με μια λεπτομερή εξέταση των περίπλοκων λειτουργιών του ανθρώπινου ποδιού, η ομάδα της adidas χαρτογράφησε μια ποικιλία σολών διαφορετικού σχήματος , ώστε να εντοπίσει εκείνη όπου το πόδι έκανε καλύτερη επαφή με την μπάλα. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία των επακριβώς τοποθετημένων SENSEPODS, μιας νέας καινοτομίας που έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί και να εξαλείφει τον αρνητικό χώρο που βρίσκεται γύρω από τον αστράγαλο και τους αχίλλειους. 

Στοιχεία αφρού τοποθετημένα ανατομικά στο εσωτερικό της φτέρνας καλύπτοντας το κενό, δημιουργούν μια απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ του παπουτσιού και του ποδιού.

Η δεύτερη καινοτομία του νέου COPA SENSE είναι τα TOUCHPODS, τοποθετημένα τόσο στις μεσαίες όσο και στις πλάγιες πλευρές του παπουτσιού. Στόχος τους είναι η απορρόφηση κραδασμών κατά την πρόσκρουση της μπάλας στα σημεία του παπουτσιού προσφέροντας τον απόλυτο έλεγχο.

Το COPA SENSE παρουσιάζει επίσης τα SOFTSTUDS. Οι δυο μεσαίες τάπες στο μπροστινό του ποδιού έχουν πιο μαλακό υλικό για να λυγίζουν στο πάτημα, χαρίζοντας άνετη επαφή. 

Το κλασσικής εμφάνισης επάνω μέρος διαθέτει FUSIONSKIN, ένα υλικό που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού. Κατασκευασμένο από υλικό που συνδυάζει άψογα το δέρμα με το PRIMEKNIT, το FUSIONSKIN μειώνει το ρυθμό απορρόφησης του νερού και βελτιώνει την ευελιξία. 

Τέλος, το κολάρο του COPA SENSE είναι ελαφρώς περιστραμμένο και φαρδύ προς την πλάγια πλευρά με στόχο την μίμηση του σχήματος του αστραγάλου. Ο σχεδιασμός έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχεται ανατομική εφαρμογή, επιτρέποντας στο παπούτσι να προσαρμόζεται στο αντίστοιχο σχήμα του ποδιού, πράγμα που συμβαίνει χάρη στο μαλακό ελαστικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε κατά την διαδικασία κατασκευής.

Το COPA SENSE θα φορεθεί από μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Paulo Dybala, Melanie Leupolz, Jude Bellingham και Martina Rosucci.