We use cookies. You agree with that if you continue using our website. Read the Cookie policy.

SPORT 2000 KOS - ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τις επόμενες μέρες ένα γιορτινό γεγονός θα φέρει έναν διαφορετικό αθλητικό αέρα στο νησί της Κω!! Και αυτό γιατί το κατάστημα SPORT 2000 | KOS έχει διπλή επέτειο και θα τη γιορτάσουμε όλοι μαζί με προσφορές και εκπλήξεις!

Όλα ξεκίνησαν ακριβώς 40 χρόνια πριν, όταν το 1983 τα αδέρφια Γιώργος και Δημήτρης Παρβέρης άνοιξαν ένα από τα πρώτα αθλητικά καταστήματα στην Κω, με τις δημοφιλέστερες εταιρείες στον χώρο των sports και μια μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια, ενδυμασία και αξεσουάρ! Το νησί αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή και σε συνδυασμό με τις ανάγκες του τοπικού πληθυσμού για την προμήθειά του σε αθλητικό εξοπλισμό, ταύτισαν το όνομα των αδελφών Παρβέρη με την σπορ ένδυση για πάνω από 35 χρόνια.
Μια επέτειος όμως δεν είναι αρκετή για το κατάστημα της Κω. Ένα χρόνο πριν, το 2022,  μπήκε κάτω από την ομπρέλα της SPORT 2000 και το SPORT 2000 | KOS  έγινε πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν μεγάλωσε για να καλύψει τις ολοένα και περισσότερο αυξανόμενες ανάγκες του αθλητικού κόσμου του νησιού, αλλά και όλων εκείνων των κατοίκων που επιζητούν άνεση και αθλητική εμφάνιση στην καθημερινότητά τους.


Η αλυσίδα FRANCHISE της SPORT 2000 παρέχει τεράστια συλλογή των Premium brands, έτσι ώστε κάθε κατάστημα να μπορεί να πραγματοποιήσει τις παραγγελίες του σύμφωνα με τις ξεχωριστές του ανάγκες. Όπως και σε όλα τα καταστήματα, έτσι και στο SPORT 2000 | KOS, το προσωπικό αποτελείται από πραγματικούς λάτρεις του αθλητισμού και έχει τη σωστή τεχνογνωσία των προϊόντων που διαθέτει, έτσι ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες συμβουλές. Τα κατάστημα διαθέτει μια ευρεία και εξειδικευμένη για κάθε άθλημα ποικιλία, προσφέροντας ρούχα, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ για αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, τρέξιμο, τένις ή fitness και outdoor δραστηριότητες, όπως επίσης μπορείτε να βρείτε μεγάλη συλλογή με προϊόντα αθλητικής μόδας.
Ελάτε λοιπόν στο κατάστημά μας να γιορτάσουμε μαζί τη διπλή επέτειό μας με προσφορές έως και -40% σε κορυφαία Brands όπως NIKE, ADIDAS, SKECHERS, UNDER ARMOUR, PUMA, ASICS, JORDAN, REEBOK και THENORTHFACE! Εκτός από τις ανεπανάληπτες τιμές και τα κορυφαία σχέδια των κορυφαίων αθλητικών brands θα σας περιμένει και μια έκπληξη!