Τα CROSS & Omega Bikes πηγαίνουν στο Athens Bike Festival

To ATHENS BIKE FESTIVAL θα είναι και πάλι κοντά μας από τις 31/03 - 02/04/2023  - ύστερα από 3 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας -  για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το ποδήλατο και την ευεργετική του χρήση· τόσο για εμάς αλλά και για το περιβάλλον!
Η διοργάνωση θα είναι ανοιχτή τόσο για τους επαγγελματίες του χώρου, που αναζητούν ποδήλατα με εξαιρετική ποιότητα για τους πελάτες τους, όσο και για επισκέπτες που είναι λάτρεις των ποδηλάτων ή ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το αγαπημένο μας μέσο άσκησης, αναψυχής και μετακίνησης.

Η SPORT DEPOT HELLAS θα είναι εκεί


Η SPORT DEPOT HELLAS ως επίσημος αντιπρόσωπος της Cross Bikes και Οmega Bikes στην Ελλάδα, δε μπορεί να λείπει από μια τέτοια γιορτή!
Έτσι λοιπόν, εκπρόσωποί μας, των τμημάτων χονδρικής και λιανικής πώλησης, θα βρίσκονται στα περίπτερα Α7 & Β4, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στην Αθήνα, για να παρουσιάσουν την γκάμα των ποδηλάτων, που διαθέτει η εταιρεία μας, και ταυτόχρονα να διαδώσουν το μήνυμα για υγεία και ζωή!

Θα μπορείς να απευθυνθείς στους πλέον εξειδικευμένους για το ποδήλατο συμβούλους πωλήσεών μας για σου δώσουν πληροφορίες και να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το σωστό για σένα ποδήλατο, ή απλώς για να γνωριστούμε και να μοιραστούμε τις ποδηλατικές μας εμπειρίες!

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Εάν είσαι επαγγελματίας στον χώρο, μπορείς να προγραμματίσεις συνάντηση* με τον υπεύθυνο του τμήματος χονδρικής και να συζητήσεις σχετικά με τα καινούρια αγαπημένα Cross και Omega bikes των πελατών σου.

Θα σας περιμένουμε όλους!

ΕΣΥ θα λείπεις;

*Για ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:
Email:   [email protected]    Τηλέφωνο:+306994999014