ULTRABOOST 22: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ RUNNING

Το νέο μας Ultraboost 22 βασίζεται σε εξειδικευμένες γνώσεις για τις γυναίκες, ώστε να παρέχει στους δρομείς ένα παπούτσι που είναι ειδικά προσαρμοσμένο στην άνεση των ποδιών τους. Το λανσάρισμα αυτό είναι ένα βήμα στη μακροχρόνια δέσμευσή μας να προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν σε όλες τις γυναίκες, μέσω βελτιώσεων και πλεονεκτημάτων που υποστηρίζουν τις ανάγκες της ποικιλόμορφης κοινότητας των γυναικών.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΙ

Η γυναικεία ομάδα των designers και των product developers συνεργάστηκε στενά με την κοινότητα της adidas και τους συμμετέχοντες στο τρέξιμο για να δημιουργήσει τη νέα σιλουέτα, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ανανέωση της σειράς Ultraboost μέχρι σήμερα. Ένα παπούτσι που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του performance running από την πρώτη του επανάληψη το 2015, το Ultraboost 22 προσφέρει κορυφαία τεχνολογία επιστροφής ενέργειας, σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό για απόλυτη άνεση.

Αξιοποιώντας τις ειδικές για τις γυναίκες γνώσεις και χρησιμοποιώντας μια διαδικτυακή βάση δεδομένων ανατομίας 1,2 εκατομμυρίων σαρώσεων πέλματος, που διεξήχθη και αναλύθηκε από τους ερευνητές υποδημάτων και τεχνολογίας Jura, Žabkar & Džerosk (2019), η ομάδα σχεδιασμού μας εντόπισε βασικές διαφορές στο ύψος του πέλματος, την ανατομία της φτέρνας και τις τάσεις του γυναικείου κύκλου βάδισης και επανασχεδίασε και βελτίωσε το πέλμα Ultraboost ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα το γυναικείο πόδι. 

Το νέο τελείωμα, που γεννήθηκε από τα θεμέλια του χαρακτηριστικού τελειώματος UB21 με καμπύλη S, τελειοποιήθηκε για να δημιουργήσει μια στενότερη τσέπη φτέρνας, ένα πιο ρηχό προφίλ στο μπροστινό μέρος του ποδιού και μια χαμηλότερη περιοχή της καμάρας, ενώ η νέα εκλεπτυσμένη εξωτερική σόλα έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να πεις αντίο στον υπερπρηνισμό.

„Δημιουργήσαμε το adidas Ultraboost 22, ακολουθώντας μια πιο σφαιρική προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουμε τα παπούτσια μας για τρέξιμο. Το Ultraboost 22 έχει δημιουργηθεί με στόχο να υποστηρίξουμε τη γυναικεία κοινότητα του τρεξίματος, παρέχοντας ένα παπούτσι που προσφέρει την απόλυτη έκφραση άνεσης και απόκρισης.“

Nora Wilimzig, Senior Product Manager, adidas Running

ULTRABOOST 22 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επιστροφή ενέργειας - το νέο επάνω μέρος και το σύστημα στρέψης LEP συνδυάζονται με την εμβληματική ενδιάμεση σόλα BOOST για να προσφέρουν ανώτερη επιστροφή ενέργειας, 4% περισσότερο από το Ultraboost 21 για γυναίκες.

LEP - το Linear Energy Push της adidas είναι μια εξέλιξη του συστήματος στρέψης, το οποίο λειτουργεί σε αρμονία με την ενδιάμεση σόλα boost και τη νέα σχεδίαση της εξωτερικής σόλας για μια ευέλικτη διαδρομή.

PRIMEKNIT+ - οι βελτιωμένες σφυρίλατες ζώνες PRIMEKNIT+ είναι κατασκευασμένες με νήματα που περιέχουν 50% Parley Ocean Plastic, παρέχοντας προσαρμοσμένη εφαρμογή.

Βελτίωση της εφαρμογής 360° με βάση τη γυναικεία ανατομία - η εφαρμογή βασίζεται σε μια νέα βάση που βασίζεται στις γνώσεις της γυναικείας ανατομίας. Αντικατοπτρίζει μια στενότερη φτέρνα, ένα χαμηλότερο πέλμα και διατηρεί τη μοναδική καμπύλη S στη φτέρνα. Έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται αρμονικά με το πέλμα, ώστε να αφήνει τον αχίλλειο τένοντα να κινείται πιο ελεύθερα.