We use cookies. You agree with that if you continue using our website. Read the Cookie policy.

Βρες το τέλειο δώρο για τη γιορτή της Μητέρας - 14 Μαΐου 2023

Αναμφισβήτητα οι λέξεις μαμά, μητέρα, μάνα κρύβουν μέσα τους όλες τις απαντήσεις, ενώ η αγκαλιά της γυναίκας που μας έφερε στον κόσμο, έχει μέσα της όλη τη σιγουριά και ασφάλεια, που κανένα υλικό αγαθό δεν μπορεί να προσφέρει. Καθώς πλησιάζει η γιορτή της μητέρας λοιπόν, όλοι μας αναρωτιόμαστε πως - εκτός από την άνευ όρων αγάπη μας - μπορούμε να την ευχαριστήσουμε και να της δείξουμε ότι νοιαζόμαστε για αυτήν. H SPORT DEPOT έχει ετοιμάσει ένα μικρό οδηγό αγοράς, για να σε διευκολύνει σχετικά με την αναζήτηση του καλύτερου δώρου, για έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή, αν όχι τον πιο σημαντικό.

Μαμά - fitness addict

Αν η μαμά σου είναι εθισμένη στη γυμναστική, τότε σίγουρα θα βρεις το τέλειο δώρο, για να κάνεις τις καθημερινές της προπονήσεις πιο άνετες και την ίδια να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από τεχνικά ρούχα ή παπούτσια. Και αν ήδη η ντουλάπα της είναι γεμάτη από αυτά, θυμήσου πως ακόμα κι ένα μικρό αξεσουάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Η περιπετειώδης μαμά

Αν η μαμά σου είναι τύπος της φύσης και λατρεύει τις υπαίθριες δραστηριότητες, τότε δε χρειάζεται να χάσεις άλλο χρόνο, διάλεξε δώρο από τις outdoor κατηγορίες μας. Θα βρεις αμέτρητα προϊόντα για το camping, την ορειβασία και την πεζοπορία.. Ακόμα και για την αγαπημένη κατηγορία, όλων των Outdoor και μη, μαμάδων… τη μαγειρική (wait for it)... στη φύση. Έτσι δε θα ανησυχεί για το τι θα φας, ούτε όταν είστε μαζί διακοπές στο ύπαιθρο!

Η μαμά fashion blogger

Αν και αθλητικό κατάστημα, σε εμάς μπορείς να βρεις ακόμα και lifestyle επιλογές από τα πιο αγαπημένα brands και τις τελευταίες τάσεις που έχουν παρουσιαστεί στο χώρο της μόδας. Μπορείς να περιηγηθείς στις συλλογές μας Roxy, Calvin Klein, Converse, Guess και πολλές άλλες, και να δώσεις νέο αέρα σε κάθε φωτογραφία post, reel ή tik tok video της influencer μάνας.

Yoga mother
Για την yoga lover μητέρα μπορείς να επενδύσεις σε εξοπλισμό yoga ή πιλάτες και να της κάνεις δώρο το στρωματάκι, που θα γίνει ο πολυτιμότερος σύντροφός της στα μαθήματα. Και αν θέλεις να απογειώσεις το δώρο αυτό, συνδύασε το με την αγορά μαθημάτων yoga ή πιλάτες στο αγαπημένο της studio!

“Ζακέτα να πάρεις”

Αφήσαμε για το τέλος την αγαπημένη φράση όλων των μαμάδων και, συνεπώς, το αγαπημένο τους προϊόν. Για να κάνεις τη διαφορά, όμως μπορείς να της πάρεις εσύ την πολυπόθητη ζακέτα, για να γίνει το αγαπημένο της ρούχο, τις δροσερές νύχτες από εδώ και πέρα, και να αντιστρέψεις τους ρόλους, έστω και για μια ημέρα. Έτσι την επόμενη φορά που θα ακούσεις το “ζακέτα να πάρεις”, η απάντηση σου θα είναι “Μα…πήρα” ;)

...Χρόνια πολλά Μαμά

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν δεν πάρεις δώρο, μην ξεχάσεις να της πεις ένα απλό “Χρόνια πολλά μαμά” στις 14 Μαΐου… Τέλος, είναι περιττό να υπενθυμίσουμε, πως μαζί με τη φράση “Σ’ αγαπώ μαμά!” - που χρειάζεται να την λέμε όλες τις ημέρες - η μαμά θα έχει πάρει το πολυτιμότερο δώρο από όλα!

#χρόνιαπολλάμαμά #γιορτήτηςμητέρας #mothersday #giftguide